Projecten

Published on September 25th, 2017 | by admins15

0

Team Building – stages jongeren zonder startkwalificatie

Team Building voert opdrachten en eigen projecten uit op het gebied van Bouw, Installatie-, en Constructietechniek. Het project creëert hiermee stageplekken voor o.a. jongeren zonder startkwalificatie – leerlingen mbo niveau 1. Hiernaast brengt het project iets extra’s met zich mee: het ontwerpen en inrichten van ruimtes. Door de inzet van stagiairs en vrijwilligers zijn de prijzen voor opdrachten zeer aantrekkelijk. Opdrachtgevers kunnen maatschappelijk bijdragen en samen met Team Building werken aan het creëren van stages voor leerlingen van de entree-opleidingen. Terwijl een locatie of ruimte wordt aangepakt, kunnen jongeren door stages hun diploma halen en daarmee ook de oh zo belangrijke startkwalificatie. Een win-win voor iedereen!    Lees verder…

Om een stage te laten slagen, is er soms meer dan alleen het werk nodig…

De sociale meerwaarde van een project als Team Building wordt gewaarborgd door de ‘cultuur’ waarbinnen een stagiair komt te werken. Naast het kwalitatief klaarstomen voor de beroepspraktijk door het uitvoeren van echte opdrachten, worden jongeren op persoonlijk vlak effectief (intensief) ondersteund. De begeleiders en leermeesters van Team Building staan dan ook bekend om de bijzondere sterke affiniteit met jongeren en hun belevingswereld.

Bent u ook benieuwd naar wat er van uw locatie kan worden gemaakt?
 
Wilt u een ruimte dynamischer en/of multifunctioneel in gebruik kunnen nemen?
 
Wilt u ook minder betalen voor kwaliteit en daarmee ook jongeren aan een stageplek helpen?
 
Team Building ontwerpt, bouwt en richt in!
 
Stuur ons een mailtje en vraag naar de mogelijkheden: KLIK hier voor ons contactformulier.
 
 

              Zo was het toen                                             Zo is het nu                                                

        

Bekijk ‘Wijkontwikkeling’ voor nog meer opgeknapte en ingerichte ruimtes.

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑