Published on November 13th, 2014 | by eric

SDK Europe pre-selections, powered by PRO-CES

Showcase The Ruggeds – Hoe maak je publiek en jury helemaal gek?!

Een primeur in NL! Een van de voorrondes van de internationaal bekende danswedstrijd SDK Europe. Midden in de wijk Feijenoord zorgde deze battle wedstrijd voor natuurlijk veel dansplezier, en tegelijkertijd voor inspiratie en motivatie van de aanwezige jongeren en danstalenten. We Run Thiss, de organisatie van Randy Telg, (bekend van de Groove Kings en de Dino show), organiseerde dit mooie event en vroeg stichting PRO-CES om een handje mee te helpen. Bekijk de diverse filmpjes van de battles, en ook die van The Ruggeds, Nederland’s super bekende crew die na de voorronde in Rotterdam het tot in de finale in Tsjechië schopte; and the winner is…? In het filmpje hieronder de demo freestyle van 1 van de juryleden (Shay), want die konden natuurlijk niet achterblijven. De juryleden moesten dans-gedwongen wel hun skillz laten zien.