Projecten

Published on July 9th, 2015 | by admins15

0

Wat een ontdekking!

Doet de entreeopleiding techniek, tijdens zijn stage maakt hij dit mooie ontwerp voor Rotterdam Unlimited Zomercarnaval 2015 en in z’n vrije tijd bouwt hij drones!!

TR-1_Zwart                MUZIEK – ZANG – DANS – MODE – THEATER – NIEUWE MEDIA – TECHNIEK – SPORT

Een nieuw, divers en super leuk project voor de Rotterdamse jeugd. Skills en creativiteit van kinderen en jongeren worden vanuit een ‘no nonsense’ aanpak uitgedaagd: talentontwikkeling op z’n best! De scholen Albeda en Zadkine college, buurthuizen, bedrijven, en organisaties doen allemaal mee. Zij vormen een platform waar jongeren op diverse gebieden via verschillende programma’s worden getriggerd en ontwikkeld. Deelnemers kunnen  stage lopen en praktijkgericht hun skills richting de arbeidsmarkt ontwikkelen. Er is zoveel talent in onze stad, er valt nog zoveel te ontdekken!

Talentvol Rotterdam neemt je mee op ontdekkingsreis.. download – verslag Talentvol Rotterdam 2015

10561799_10204208269629339_8843793015940109820_n            IMG_5599

Kan een punkrock drummer transformeren in een Caribisch drummer?

“Been there, done that”, zou Stefan van de Popacademie Albeda zeggen. Kom naar het Zomercarnaval 2015 en beleef hoe de studenten dit jaar spelen. Geniet tegelijkertijd van de creaties van Startcollege studenten uit de entreeopleiding techniek. Zij maken de ontwerpen voor een aantal trailerwagens en beschilderen die onder begeleiding van graffiti artist Daniël Klaasen. En wat gebeurt er in Bloemhof? Jongeren uit deze wijk laten hun moves zien en trainen wekelijks in wijkcentrum Kamelia met danser Randy Telg, bekend van Groove Kings en De Dino Show. Andere talenten uit de wijk slaan deze trainingen over, maar gaan wel naar het buitenland voor een uitwisselingsproject. Samen met de creatieve dames van de mode opleiding Albeda gaan zij de uitdaging aan. Even vliegen, uitrusten en aan de slag!

Stichting PRO-CES werkt als erkend leerbedrijf nauw samen met Stichting Zomercarnaval en bereikt met Talentvol Rotterdam tijdens de parade ruim 900.000 toeschouwers; een geweldig event om talenten aan Rotterdam en de rest van Nederland te laten zien! Deelnemers uit de buurthuizen en mbo-opleidingen (niveau 1 t/m 4) komen samen, tonen hun skills, en sluiten samen het project spetterend af! Het project is vorig jaar als pilot in Rotterdam-Zuid begonnen en werkt met veel jongeren uit wijken in Feijenoord. Uitbreiding naar andere wijken?

YES, Talentvol Rotterdam komt binnenkort ook naar jouw wijk!

IMG_5220          Tim bbq 016

IMG_5496           IMG_0950

Doe mee met Talentvol Rotterdam en maak ook kans om te worden uitgekozen voor het uitwisselingsproject. Met dank aan Stichting Zomercarnaval kunnen deelnemers deze mogelijkheid krijgen. De dames van de mode opleiding Albeda en talenten uit wijkcentrum Kamelia zijn de eerste gelukkigen die naar het buitenland zijn afgereisd.

IMG_1028            Tim bbq 007

DOWNLOAD – verslag Talentvol Rotterdam 2015


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑